Anifit Kwaliteit Voer

Home / Anifit Kwaliteit Voer

Shop

Anifit

AniFit werkt met een basis menu welke bestaat uit 90-99% vers vlees en een klein percentage groente. Daarnaast zijn er verschillende toevoegingen en supplementen beschikbaar, om eventueel extra voedingsstoffen toe te voegen, indien de situatie van uw dier daarom vraagt.

Lees hier meer Klantinformatie

Wat maakt AniFit bijzonder

AniFit wordt geproduceerd in Zweden en ook de ingrediënten voldoen aan de Zweedse richtlijnen. In tegenstelling tot andere landen, heeft het dierenwelzijn een speciale plaats in Zweden en gelden er andere en strengere regels dan in andere Europese landen. Deze regels zijn een stuk strenger als het gaat om de leefomgeving van de productiedieren, het voederen van de productiedieren en de bereiding van het vlees.

Voor het produceren van Zweeds hondenvoer gelden de volgende regels:

*Geen antibiotica; het is veehouders verboden om het vee preventief antibiotica toe te dienen. Vee wat behandeld is met antibiotica mag niet gebruikt worden in de verwerking van vlees voor consumptie.

*Diermeel mag niet worden gevoerd/gebruikt; diermeel is een verzamelnaam voor producten in poedervorm, afkomstig uit reststromen van de vleesverwerkende industrie (slachtafval).

*Proeven op dieren zijn niet toegestaan

*Water dat wordt gebruikt voor het produceren van voer moet voldoen aan de drinkwaterkwaliteit voor menselijke consumptie

*Koeien laten grazen op weilanden is verplicht (geen mestbedrijven)

*Het houden van kippen in kooien en het inkorten van snavels is verboden

*Het couperen van varkensstaarten in verboden

*Wereldorganisatie voor Dierengezondheid (OIE) heeft Zweden bestempeld als mond- en klauwzeer & BSE vrij land.

Shop

Producten van Anifit:

Als u kiest voor de producten van Anifit, kunt u verwachten dat, door bovenste regelgeving, de kwaliteit van het vlees verschilt met vlees afkomstig uit andere landen. Door het gebruik van goed en gezond vlees heeft dit een positieve uitwerking op uw hond en kat.

Elk blik AniFit heeft een vleesaandeel van 90 tot 99% (afhankelijk van het soort) en worden er enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt. AniFit bevat geen smaak-, kleur-, reuk-, en lokstoffen om het voer aantrekkelijker te maken. AniFit bevat geen conserveermiddelen, diermeel, plantenmeel, suiker en andere schadelijke chemicaliën. Hierdoor wordt het immuunsysteem van uw hond en kat niet belast met (chemische) toevoegingen wat de oorzaak kan zijn van allergieën en intolerantie.

Het hoofd-bestandsdeel is spiervlees. Daarnaast is orgaanvlees verwerkt van long, maag, nier, hart, slokdarm, keel en lever. Natuurlijk zijn er voor het calcium karkassen van pluimvee gebruikt. Slachtafval, mais en soja worden niet toegevoegd. Het voer heeft een levensmiddelen kwaliteit.

De blikken van AniFit worden bereid volgens een “koud vul proces” en heel langzaam verwarmd. Hierdoor blijven belangrijke voedingsstoffen en vitaminen bewaard en daardoor hoeven deze niet opnieuw (kunstmatig) te worden toegevoegd.

Omdat AniFit zich niet bezighoudt met dierproeven in de productie en de ontwikkeling, AniFit staat de officiële PETA lijst van diervoeders zonder dierproeven.

Speciale kenmerken van Anifit

AniFit is verkrijgbaar met verschillende soorten vlees. De basisvoeding is zeer uitgebalanceerd en naast het hoge vleespercentage (90-99%) ook rijk aan verse onbespoten groente.

Shop

Standaard staat AniFit voor:

Glutenvrij
Alleen vers vlees
Geschikt voor iedere hond en kat
Vlees conform de Zweedse strenge richtlijnen
Zelfs geschikt voor menselijke consumptie

Belangrijkste kenmerken van AniFit:

Een volwaardige vleesmaaltijd
Enkel natuurlijke grondstoffen
Duurzame bereiding door koud afvullen
100% vrij van suiker en smaakversterkers
100% vrij van soja en mais
100% vrij van conserveringsmiddelen
100% vrij van lok-, kleur- en vulstoffen
100% vrij van dier-, planten- en graanmeel
100% vrij van gluten
Geen extra toevoeging van vetten
Geen schadelijke chemicaliën
Antibiotica vrij vlees
Geen slachtafval
Geen dierproeven

Analytische ingrediënten

Afhankelijk van het type voer dat u kiest, bevat Anifit analytische ingrediënten zoals: ruw eiwit, ruwe oliën en vetten, ruwe celstof, ruwe as, vocht, calcium, fosfor, natrium, koper, zink en mangaan. Voedingsadditieven: Vitamine D3.

Shop

%d bloggers liken dit: