De wandeling bij HUS Kennemerland

“MEER DAN UITLATEN ALLEEN”

huskennemerland
Snowy en Sarina

De eerste wandeling:

De eerste wandeling met een nieuwe hond kan inderdaad een spannende aangelegenheid zijn, zowel voor de viervoeter als voor mij. Ik kom de hond ophalen uit zijn vertrouwde omgeving, en hij heeft geen idee wat hem te wachten staat. Het is echt een moment vol anticipatie!

Maar zodra de hond eenmaal doorheeft wat we gaan doen en we een goede vertrouwensband hebben opgebouwd, staat hij te popelen om mee te gaan. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast hij wordt!

Als die band eenmaal is opgebouwd, kan de hond ook lekker loslopen tijdens de wandeling. De duur van het opbouwen van deze band varieert per hond. Sommige honden hebben wat meer tijd nodig dan andere, maar uiteindelijk komt het vertrouwen altijd.

We kunnen samen rennen, spelen, ravotten en als het weer het toelaat zelfs een verfrissende duik nemen. Gewoonweg genieten van elkaars gezelschap tijdens een heerlijke wandeling. Het is geweldig om te zien hoe gelukkig en tevreden de hond is tijdens deze momenten.

Dus, ongeacht hoe spannend het ook kan zijn in het begin, de eerste wandeling met een nieuwe hond vormt vaak het begin van een prachtige vriendschap en avontuurlijke ontdekkingen.

Een korte impressie van de wandelingen.

Zien

Huskennemerland
Huskennemerland
Hus

Hus Kennemerland

Groepswandeling

De roedels zijn zorgvuldig samengesteld en bestaat uit maximaal 10 honden.

We gaan heerlijke wandelingen maken.

De honden vinden het een fantastische ervaring om met me mee te mogen wandelen.

Dogsview.nl

Dogsview.nl is mijn online hondenschool waarbij ik de eigenaren coach om bewustzijn te creëren in hoe we een betere sterke verbinding met onze hond kunnen opbouwen en aangaan. Een verbinding die verder gaat dan alleen het moeten luisteren maar begrip is dat er voor je hond ook veel meer is.

Professioneel en hondvriendelijk?

Een hondenuitlaatservice die de honden begeleidt op basis van vertrouwen.

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl