HUS Honden

Huskennemerland

Maak kennis met de gelukkige viervoeters die elke dag volop genieten van adembenemende wandelingen in de duinen, bossen en parken en op het strand. Deze honden zijn echte avonturiers en halen hun hart op aan de prachtige natuur om hen heen.

Deze trouwe metgezellen hebben het geluk om te kunnen genieten van diverse en verbluffende wandelroutes. Ze dartelen door het zand terwijl de zeebries door hun vacht waait. Ze laten hun neus leiden door het dichte bos, genietend van de aardse geuren en het gefluister van de bladeren onder hun poten. Of ze racen door de groene weilanden, hun tong uit hun mond bungelend, terwijl ze genieten van de ultieme vrijheid.

Gedreven door een eindeloze nieuwsgierigheid, verkennen deze honden hun omgeving als ware ontdekkingsreizigers. Ze jagen op spannende geuren, en genietend van elke stap die ze zetten. Ze vinden vreugde in de eenvoudige dingen, zoals het voelen van de zon op hun vacht en het spelen met hun soortgenoten.

Deze wandelingen zijn niet alleen een fysieke activiteit voor hen, maar ook een mentale uitdaging. Door hun zintuigen te gebruiken en te ontdekken, verbeteren ze hun focus en cognitieve vaardigheden. Bovendien profiteren ze van de positieve effecten van lichaamsbeweging op hun gezondheid en welzijn.

Dus, de volgende keer dat je oog in oog staat met een hond die straalt van geluk tijdens zijn wandeling – weet dat dit een hond is die elke dag het beste uit het leven haalt, terwijl hij geniet van de wonderen van de natuur.

Jazzy

Jazzy †

Senna

Senna

Gio

Sarina

Sarina

Snowy

Snowy

Fenne

Fenne

Hus-honden

James

Zev

Benji

Milo

Milo

Sammie

Sammie

Sarina

Sarina

Luka

Luka

Kenny

Jip

Jip

Sasha

Sasha

Saartje

Buster

Buster

Moos

Moos

Bob

Bob

Jack †

Goofy

Goofy

Mobby

Mobby

Professioneel en hondvriendelijk?

Een hondenuitlaatservice die de honden begeleidt op basis van vertrouwen.

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl