Opleidingen en Workshops

 

Opleidingen en Workshops

Ik heb het erkende Diploma Erkend Hondenuitlaatservice behaald. Hierdoor kan ik de kwaliteit van de HUSKennemerland verder verbeteren en mijn kennis van honden en hun behoeften verdiepen en een dieper inzicht krijgen in honden en hun achtergrond.Ik kan op een veilige en verantwoorde manier een groep honden begeleiden tijdens het uitlaten en de lichaamstaal en signalen van de honden goed begrijpen. Dit stelt mij in staat om de dynamiek tussen de honden in de groep goed te kunnen beoordelen.

Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding uitgebreid geleerd over de verschillende rassen en hun specifieke behoeften. Dit stelt mij in staat om beter in te spelen op de individuele behoeften van elke hond en ervoor te zorgen dat ze een positieve en veilige ervaring hebben tijdens het uitlaten.

Het behalen van dit erkende diploma is een belangrijke mijlpaal voor HUSKennemerland, omdat het aantoont dat we de kennis en vaardigheden hebben om de beste zorg en begeleiding aan onze honden te bieden. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en streven ernaar om een uitstekende service te blijven leveren aan zowel honden als hun baasjes.

Met het Diploma Erkend Hondenuitlaatservice kunnen we met vertrouwen zeggen dat we in staat zijn om de beste zorg en begeleiding aan te bieden. U kunt erop vertrouwen dat je hond in goede handen is bij Hondenuitlaatservice Kennemerland.

Professioneel en

hond vriendelijk

Onze professionele en hond vriendelijke hondenuitlaatservice staat garant voor kwaliteit en zorgzaamheid. Ik geloof in de kracht van vertrouwen in de relatie tussen mens en hond, en daarom begeleiden wij de honden op basis van dit principe.

Als professional begrijp ik dat elke hond uniek is, met verschillende behoeften en temperamenten. Daarom pas ik onze begeleiding aan op individuele basis. Onze ervaren uitlater is getraind om de signalen en behoeften van de hond te herkennen en hierop in te spelen. Dit zorgt voor een positieve en veilige ervaring voor alle honden.

Bij ons staat de relatie met de hond centraal. Wij bouwen een band op met elke hond, zodat zij zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in mij als uitlater. Dit vertrouwen maakt dat de honden met plezier met ons op pad gaan en zich vrij kunnen bewegen.

Naast het uitlaten hechten we ook veel waarde aan het welzijn van de honden. Onze professionele uitlater zorgt ervoor dat de honden voldoende beweging krijgen, maar ook dat er ruimte is voor rust, spel en sociale interactie met andere honden. Dit bevordert niet alleen hun fysieke gezondheid, maar ook hun mentale welzijn.

Al onze uitlater is gediplomeerd en ik heb een passie voor honden. Ik blijf me continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van hondenverzorging en -coaching.

Kortom, bij mijn professionele en hond vriendelijke hondenuitlaatservice kunt je erop vertrouwen dat je hond in goede handen is. ik garandeer een betrouwbare en zorgzame begeleiding, waarbij het welzijn en de behoeften van je hond altijd centraal staan.

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl