Ingrid van Dam

R

12 jaar ervaring

R

Gecertificeerd

R

Vertrouwd

Ingrid

Na een leven lang van omzwerving nam ik in 2009 het besluit mijn kinderdroom waar te maken. Van kinds af aan is mijn passie, het werken met dieren geweest. Ik kreeg nu de mogelijkheid om dit ook daadwerkelijk te doen. Dit heb ik met beide handen aangepakt en mijn kinderdroom uit laten komen.

Een levenslange passie voor honden.

Mijn liefde voor honden is ontstaan als 7-jarig meisje. Er kwam voor het eerst een puppy in mijn leven. Zij kreeg de naam Radja. Radja heeft een zeer respectabele leeftijd van 17 jaar mogen bereiken. 

Op de lagere school gaf ik al spreekbeurten over EHBO bij honden waarbij ik Radja meenam om de EHBO handelingen voor de klas te demonstreren. Deze EHBO had ik geleert door de encyclopedie helemaal uit te pluizen en te bestuderen. (Er bestond toen nog helemaal geen internet.)

Ik wide alleen nog maar meer leren over honden (fysiek en mentaal) Ik heb sinds mijn eerste hond nu al 10 honden met heel veel passie en liefde opgevoed of gerehabiliteerd, ik heb van ze genoten en zoveel van deze honden mogen leren. Inmiddels is dit uitgegroeid en deel ik mijn kennis op Dogsview.nl

 

Ingrid

Inmiddels heb ik 3 boeken geschreven, coach ik hondeneigenaren, om een betere band met hun hond op te bouwen door nieuwe inzichten, kleine aanpassingen en daarmee grote resultaten behalen in het gedrag van de hond.

.

Veilig en gemakkelijk socialiseren.

Er is zoveel meerwaarde voor jouw hond,

omdat ze onderling veel meer leren van de stabiele honden .

ben jij op zoek naar een  Professionele betrouwbare honden uitlaat service?

Meldt je dan aan:

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl

%d bloggers liken dit: