Ingrid van Dam

R

13 jaar ervaring

R

Gecertificeerd

R

Vertrouwd

Ingrid

Na een leven lang van omzwerving nam ik in 2009 het besluit mijn kinderdroom waar te maken. Van kinds af aan is mijn passie, het werken met dieren geweest. Ik kreeg nu de mogelijkheid om dit ook daadwerkelijk te doen. Dit heb ik met beide handen aangepakt en mijn kinderdroom uit laten komen.

Een levenslange passie voor honden.

Mijn missie:

De levensvreugde verrijken voor jou als mens en jouw hond.

Ik begon verbanden te zien in mijn HUS.

Er speelt meer, de psychologie van de hond gaat veel dieper als alleen gedrag.

Ik hebt me mijn leven lang al verdiept in de omgang met honden. In mijn Honden Uitlaat Service bestudeer en analyseer ik met veel passie de interactie tussen de honden.

Naast de vele opleidingen, workshops, trainingen en lezingen gevolgd te hebben, werk ik met alle honden op basis van hun veiligheidsgevoel. De hond moet zich bij mij veilig voelen en mij kunnen vertrouwen. Dit heeft mij geleerd om juist met veel liefde en geduld, het vertrouwen en veiligheid op te bouwen omdat veiligheid voor honden het allerbelangrijkste in hun leven is. Eten en drinken is belangrijk, een hond die zich niet veilig voelt zal vaak maaltijden overslaan. Eten wordt op dat moment overleven.

Ingrid van Dam

Ingrid

Inmiddels heb ik 3 boeken geschreven, coach ik hondeneigenaren, om een betere band met hun hond op te bouwen door nieuwe inzichten, kleine aanpassingen en daarmee grote resultaten behalen in het gedrag van de hond.

.

Veilig en gemakkelijk socialiseren.

Er is zoveel meerwaarde voor jouw hond,

omdat ze onderling veel meer leren van de stabiele honden .

HUS

ben jij op zoek naar een  Professionele betrouwbare honden uitlaat service?

Meldt je dan aan:

HUS

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl

%d bloggers liken dit: