Diensten & Tarieven

Lange wandelingen maken in het bos of op het strand of de duinen is een geweldige manier voor honden om zich te vermaken en voor mij om ervan te genieten. Honden leren zoveel van elkaar, en socialisatie tussen hen is cruciaal.

Bij HUSKennemerland doen we veel meer dan alleen zorgen voor de lichamelijke behoeften van uw hond. Wij begrijpen dat de sociale interacties tussen honden van het grootste belang zijn.

Wanneer jij je hond aan ons toevertrouwt, zorgen wij ervoor dat zij de mogelijkheid hebben om in een veilige en gecontroleerde omgeving met andere honden om te gaan. Socialisatie zorgt er niet alleen voor dat honden hun communicatie- en gedragsvaardigheden kunnen ontwikkelen, maar verbetert ook hun algehele welzijn.

Ik, professionele en ervaren, faciliteert deze interacties zorgvuldig en ik zorg ervoor dat alle honden positieve en verrijkende ervaringen kunnen hebben en tegelijkertijd blijvende vriendschappen kunnen vormen. We geven prioriteit aan de mentale en emotionele behoeften van de honden die ik verzorg, in het besef dat een goed gesocialiseerde hond een gelukkige en goed aangepaste hond is.

Ben je dus op zoek naar ‘meer’ dan alleen een ‘plas en poep service’ die alleen in de basisbehoeften van uw honden voorziet, dan bent u bij HUSKennemerland aan het juiste adres. We koesteren een gemeenschapsgevoel onder onze honden, waar ze van elkaar kunnen leren en kunnen gedijen in een sociaal stimulerende omgeving.

Vergeet niet dat we ons inzetten voor de socialisatie en het algehele welzijn van je hond(en) – omdat we begrijpen dat de sociale connecties er echt toe doen.

Groepswandelingen per 1 oktober 2023

HUSKennemerland werkt op basis van vaste plekken met vooruit facturering. 

€22,50 per wandeling per hond

Honden dagopvang per 1 oktober 2023

Deze extra service is alleen bedoelt voor de honden die al meewandelen in de Groepswandelingen bij HUSKennemerland.

€30,- per dag per hond

Goofy

Wat zegt deze klant over HUSKennemerland?

Ik vond je destijds relatief duur, maar die prijs ben je helemaal waard, omdat je een meerwaarde hebt: 

  • Je passie voor honden
  • Een goed begrip van hun gedrag.

Goofy zit elke week te wachten tot de HUS-Bus arriveert zodat hij snel kan instappen om feest te vieren met zijn vriendjes. —–>

Annemiek en Goofy

 

Goofy

De passie waar ik naast het uitlaten van de honden veel tijd aan besteedt omdat ik het zo belangrijk vindt.

Dogsview.nl 

Dogsview.nl

Coaching trajecten

  • E-Mail programma
  • Online persoonlijke begeleiding

Online Puppy Coaching

€247,00

Een stabiele band met je hond

  • E-mail programma

€197,00

Een stabiele band met je hond VIP

  • E-Mail programma
  • Online persoonlijke begeleiding
  • Gratis E-book ‘De psychologie van de hond”

397,00

 

Boeken

De psychologie van de hond

De ontwikkeling van een puppy begint al in de baarmoeder. De hechting van de pup met de moederhond is bepalend voor hoe jouw pup in zijn/haar verdere leven zal gaan functioneren, dit geld zeker voor broodfok puppy’s.

Hoe het gedrag van een puppy zich stap voor stap ontwikkeld omschrijf ik in dit boek.

Puppy Werkboek

Een boek vol tips en weetjes over de opvoeding van de pup. Een dagboek waar je alles in kan bijhouden. Een echt Puppy werkboek. Dit maakt het opvoeden van je pup zoveel makkelijker.

Hond met 2 gezichten

Een schat van een hond die levensgevaarlijk bleek te zijn.

R

12 jaar ervaring

R

Gecertificeerd

R

Vertrouwd

Vereisten voor honden die meegaan.

Hond moet minimaal 8 maanden oud zijn.

Om met HUSKennemerland mee te kunnen wandelen moet de hond minimaal 8 maanden oud zijn, voor middelmaat en grote honden 10/12 maanden. Dit is niet om te pesten maar om de honden te beschermen. Spieren en botten zijn nog niet volledig volgroeit, wat bij teveel aan beweging op latere leeftijd bijvoorbeeld artrose kan veroorzaken.

Sociaal naar mens en dier.

Voor alle honden die meewandelen in de groep moet de wandeling een feest zijn. Omdat ik in openbaar bos en op het strand wandel is het ook van belang dat de hond sociaal naar mens en dier is omdat we niemand willen lastig vallen.

Goed/redelijk goed kunnen luisteren

Natuurlijk zal ik een vertrouwensband met de hond moeten opbouwen, Als de vertrouwensband er eenmaal is met de hond blijft de hond automatisch bij de groep. Bij de ene hand gaat dit sneller als bij de andere hond.

Hond moet gezond zijn.

Het maakt niet uit of de hond jong, oud, groot of klein is. Zolang de hond redelijk in de groep tijdens de wandeling mee kan komen.

HR honden.

In verband met de hoge prikkel gevoeligheid van HR rassen worden deze honden niet in de roedels uitgelaten.

ben jij op zoek naar een  Professionele betrouwbare honden uitlaat service?

Meldt je hond dan direct aan:

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl