HUS Kennemerland

“MEER DAN UITLATEN ALLEEN”

Wat houdt de honden uitlaat service precies in?

 

Elke dag geniet ik van een wandeling met mijn honden in het bos, de duinen en op het strand. Het brengt ons plezier en ontspanning, verbetert onze lichamelijke gezondheid en verbindt ons met de schoonheid van de natuur. In het bos genieten we van de rustige sfeer, de geur van bomen en het geluid van vogels. Mijn honden ontdekken nieuwe geuren terwijl we ongestoord door het bos lopen. De duinen bieden prachtige uitzichten en een energieke omgeving. Het zachte zand voelt heerlijk aan onder onze voeten terwijl we vrolijk rennen. Maar het strand is het hoogtepunt van onze wandelingen. Het geluid van de golven en het zand tussen onze tenen geven ons een gevoel van vrijheid. Mijn honden rennen enthousiast door het water terwijl ik geniet van het uitzicht.

Werkwijze

Hond aanmelden

Start met het invullen van het aanmeldformulier. Nadat ik het formulier heb ontvangen kan ik de papieren in orde maken en een Intake inplannen.  

Intake

Bij de intake kom ik langs om kennis te maken met de hond en eigenaren. Tijdens deze intake kijk ik of de hond in de groep past. Bij deze intake beantwoord ik alle vragen.

Feestje, hond kan mee

Als de hond in de groep past kan de hond vanaf dat moment mee om feestjes te bouwen met de honden in de roedel.

Hus Kennemerland

Hondenwandeling

De zorgvuldig samengestelde roedels bestaan uit maximaal 8 honden. We maken heerlijke wandelingen samen, wat een fantastische ervaring is voor de honden.

Tijdens deze avontuurlijke wandelingen genieten we van de prachtige natuur en de frisse lucht. De honden zijn dolenthousiast, dartelen rond en kwispelen met hun staarten. Ze verkennen nieuwe paden, snuffelen aan alles en hebben het duidelijk naar hun zin.

De harmonie in de roedels is prachtig om te zien. De honden spelen samen en rennen vrolijk door velden en bossen. Ze kunnen hun natuurlijke instincten volgen en hebben een sterke band met elkaar.

Wandelen met de honden maakt me gelukkig en dankbaar. We zijn een hechte groep en ik zie hoe ze genieten van hun vrijheid, nieuwe geuren ontdekken en samen mooie momenten beleven. Het is een prachtige connectie tussen mens en dier.

De wandelingen zijn niet alleen fysiek gezond voor de honden, maar ook mentaal stimulerend. Ze worden uitgedaagd en blijven evenwichtig en gelukkig.

Kortom, deze wandelingen zijn een geweldige ervaring voor zowel de honden als mijzelf. We genieten samen van de eenvoudige geneugten van het leven: buiten zijn, de natuur verkennen en avonturen delen.

Dogsview.nl

Het bewustzijn van onze verbinding met honden begint met het erkennen van hun wezen, hun behoeften en verlangens die verder gaan dan alleen gehoorzaamheid. Het begint met het realiseren dat het hebben van een hond geen eenrichtingsverkeer is, maar een tweerichtingsverkeer van het delen van liefde, begrip en compassie.

Om een sterkere verbinding met onze honden op te bouwen, moeten we beginnen met het cultiveren van ons bewustzijn. We moeten ons bewust worden van hun taal, hun lichaamstaal, hun behoeften en emoties. We moeten ons bewust worden van het feit dat ze meer zijn dan alleen een huisdier; ze zijn levende wezens met hun eigen persoonlijkheden en gevoelens.

Het opbouwen van een sterke verbinding met onze honden vereist geduld, tijd en moeite. Het vereist het investeren van onze energie en middelen om hen gelukkig en gezond te houden. Het betekent dat we de tijd nemen om te begrijpen wat hun unieke behoeften zijn en hoe we daarop kunnen inspelen.

Het begrijpen van onze honden betekent ook dat we ons bewust moeten zijn van de impact die onze acties en gedragingen hebben op hen. We moeten ons bewust zijn van de manier waarop we met hen communiceren, ons bewust zijn van de signalen en waarschuwingen die ze ons geven en ons bewust zijn van hoe we hen kunnen helpen zich veilig en geborgen te voelen.

Kortom, bewustzijn is de sleutel tot het opbouwen van een betere en sterkere verbinding met onze honden. Het begint met het besef dat er meer is dan alleen gehoorzaamheid, en dat begrip en echte verbondenheid de kern vormen van onze relatie met onze trouwe metgezellen.

 

Waarom HUS Kennemerland?

 

R

Gecertificeerd

R

12 jaar ervaring

R

Vertrouwd

Professioneel en

hond vriendelijk?

HUSKennemerland is de ideale keuze als het gaat om een professionele en hond vriendelijke hondenuitlaatservice. Wat HUSKennemerland onderscheidt van andere diensten is hun focus op het opbouwen van vertrouwen met de honden die zij begeleiden.

HUSKennemerland begrijpt dat een hond uitlaten meer is dan alleen een fysieke activiteit. Het gaat ook om het bieden van een veilige en plezierige omgeving waarin de honden zich op hun gemak voelen. Door te werken op basis van vertrouwen, zorgt Ingrid ervoor dat de honden zich goed voelen tijdens hun uitlaatbeurt.

Professioneel zijn is een kernwaarde van HUSKennemerland. HUSKennemerland bestaat uit een ervaren en gekwalificeerde professional die de nodige kennis en expertise heeft op het gebied van hondengedrag en veiligheid. Dit stelt ze in staat om de honden op een verantwoorde manier te begeleiden en eventuele gedrags en fysieke problemen te herkennen en aan te pakken of te bespreken met de hondeneigenaren.

Maar bovenal staat HUSKennemerland bekend om hun hond vriendelijke aanpak. Ze streven ernaar om de behoeften van elke individuele hond te begrijpen en hierop in te spelen. Of het nu gaat om een energieke puber, een oudere hond die wat rustiger aan moet doen, of een hond met speciale behoeften, HUSKennemerland zorgt voor een gepersonaliseerde benadering die past bij elke hond.

Als je op zoek bent naar een hondenuitlaatservice die professioneel en hond vriendelijk is, dan is HUSKennemerland de juiste keuze. Met hun focus op vertrouwen, professionele aanpak en hond vriendelijkheid, zorgen ze ervoor dat jouw hond de beste zorg en begeleiding krijgt tijdens de uitlaatbeurten.

Neem per e-mail contact op of stuur me een Whatsapp.

Aangezien ik veel met de honden bezig ben, kan ik niet altijd de telefoon aannemen. Stuur gerust een WhatsApp of mail me.

Whatsapp

0630296960

Email

info@huskennemerland.nl