Over mij

Home / Over mij

Over Ingrid vanHUS Kennemerland - Slider 2 Dam
Top trainer, Roedelbegeleider en Succesvol Hondengeleidster.

Ik zit boordevol passie, ambitie en enthousiasme om jou te leren hoe ook jij succesvol je honden kan gaan begeleiden, zonder enige vorm van dwang en/of correcties.

Mijn beste resultaat bestaat uit het begrijpen van mijn klanten en hun honden en hen helpen die mooie resultaten behalen. 

Van mijn PASSIE heb ik mijn beroep gemaakt.

Mijn naam is Ingrid van Dam en ik help jou als hondenbezitter te helpen om de omgang en het vertrouwen wat je wederzijds opbouwt in goede banen te begeleiden. Want ook jij kan het: Honden begeleiden zonder dwang of correctie. Je hebt alleen nog een hoop te leren op het gebied van een relatie met je hond opbouwen en te behouden.
Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens een hond op een liefdevolle manier kan opvoeden en begeleiden.

Ik geloof ook dat iedere hondenbezitter door het volgen van zijn passie voor honden de wereld een beetje beter maakt. Door op jouw beurt weer anderen te helpen nieuwe stappen te zetten, lever je een bijdrage aan de hondenwereld. Dit levert voldoening in je werk op en daardoor ervaar je meer zelfvertrouwen als hondenbezitter en meer geluk in je leven met je hond. Zie Dogsview.nl

Wat leer ik jou?
Ik leer jou hoe jij als hondenbezitter in korte tijd een mooie relatie opbouwt met je hond. help jou als hondenbezitter met heel veel gemak en plezier je inzichten te geven. Ik begeleid jou HOE je een sterke band met je hond opbouwt, ik geef je de nodige structuur en focus om inzichten te krijgen in jou hond.

Waarom kan ik jou helpen?
Ik heb 9,5  jaar werkervaring met mijn Honden Uitlaat Service. Vele cursussen en workshops heb ik gevolgd. Door mijn ervaring als geleider in mijn roedels ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen. Elk jaar ga ik naar het Kynocongress om de nieuwste wetenschappelijke onderbouwde inzichten in me op te nemen, vele boeken gelezen over het gedrag van honden en daar heb ik zoveel van geleerd dat ik jou kan helpen met je hond. Of het nu het opvoeden van een pup betreft , of een bange hond uit het buitenland, of een super eigenwijze hond die je beter wil leren begrijpen waarom ze zich zo gedragen, ,hierin ligt nog zoveel ruimte die niet wordt benut om te snappen waarom een hond zich zo gedragen. Hier wil ik je bij helpen.

Nu, in 2019, kan ik zeggen dat ik een van de beste ben in mijn vakgebied. Dat ik een waanzinnig goede trainer ben en dé persoon om jou te helpen om inzichten te geven en in het te laten begrijpen wat er in jou hond omgaat over te brengen aan de eigenaar van de hond. Zodat ze een stevige gefundeerde toekomst tegemoet kunnen gaan samen. 

Ik heb heel veel geweldige klanten die ik help meer inzichten te geven hoe ze hun hond beter kunnen begeleiden. Inzichten en adviezen te geven hoe hier het beste op in te spelen. 

Ik gun het jou ook!
Ik weet dat jij het ook kan, en ik gun het je ook. Succes in het begeleiden van jou hond! Ik vertel je graag mijn verhaal en inspireer ik je graag. Het is mijn passie hondenbezitters te leren om een geweldige band met hun honden op te bouwen. Te leren het beste uit zichzelf te halen en daardoor hun Honden nog veel beter te kunnen begeleiden door hen nieuwe inzichten te geven.

Op mijn website Dogsview.nl ben ik regelmatig aan het bloggen, via Facebook stel ik ook vragen om mij beter in te kunnen leven in de begeleiding van eigenaren en hun honden.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

 

%d bloggers liken dit: